Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload
Search Results
Results: 1 through 50 of 209 (0.012 secs)
You searched for: subject:"pula"
[1] 2 3 4 5     Next    Last
[audio]METAZIN_2010-05-16 - www.metamedia.hr
Danasnja emisija posvecena je svim ljubiteljima filma a i onima koji ce to tek postati. Saznajte kako napraviti film, ponesto o montazi, scenariju filma pa sve do predstavljanja na festivalima. S nama su razgovarali Ivan Dobran, jedan od voditelja Pulske Filmske Tvornice i Marko Zdravkovic Kunac, jedan od voditelja radionice.
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 2
[movies]IvaM-Videos - Iva Milakovic
Short Videos by Iva
Keywords: Venice; Italy; Pula; Croatia
Downloads: 21
[audio]METAZIN_2010-05-02 - www.metamedia.hr
U tijeku je 11. Krojcberg. Saznajte sto o K. Rojcu te o samom Krojcbergu misle Slaven Lukanov i Ivan Klepac iz udruge Otom potom.
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 1
[audio]METAZIN_2010-04-25 - www.metamedia.hr
U danasnjem Metazinu govorilo se o mladima koji odrastaju u domovima ili udomiteljskim obiteljima, o njihovim potrebama nakon izlaska iz sustava skrbi. Gostovali su i priblizili nam temu Ana Simic iz Foruma za kvalitetno udomiteljstvo djece te Mirjana Bartolic, predsjednica udruge Udomitelja Istarske Zupanije.
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 3
[audio]METAZIN_2010-05-23 - www.metamedia.hr
U ovoj emisiji Metazina, moci cete poslusati ponesto o novim mogucnostima financiranja civilnog sektora pogotovo u doba recesije. Razgovarali smo s Irenom Slunjski iz ureda za udruge Vlade RH i Anom Simunovic iz Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Poslusajte!
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 3
[audio]METAZIN_2010-03-14 - www.metamedia.hr
Na danaÅ¡nji dan, 14.03.2010., razgovarali smo o dogaÄaju kojega organiziraju Udruge iz Rojca, a radi se o skupu koji Äe se održati sljedeÄe subote 27.03.2010. godine. Gosti emisije bila je Irena Burba.
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 8
[audio]METAZIN_2010-04-11 - www.metamedia.hr
Dobrodosli! Veceras vam donosimo zanimljivu temu iz civilnog sektora. U Zadru je upravo odrzana Konferencija o socijalnom poduzetnistvu u organizaciji Nacinalne zaklade za razvoj civilnog drustva i British councila, a razgovarali smo s Catrionom Paterson iz Londona i Rozanom Besednik.
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 1
[audio]METAZIN_2010-06-06 - www.metamedia.hr
U danasnjoj emisiji nadovezat cemo se na temu o kojoj smo govorili prije sedam dana - menadzerstvo u kulturi, te projektima koji su inicirani od strane civilnog sektora, a gost nam je Jean Pierr Deru, clan pedagoskog tima Europske diplome za kulturni menadzment koji je ujedno i direktor fondacije Marcel Richter. Poslusajte.
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 5
[audio]METAZIN_2010-01-24 - www.metamedia.hr
Na dan 24.01.2010. godine ugostili smo Eminu BužinkiÄ i Nikolu BukoviÄ iz Mreže mladih Hrvatske, s kojima smo razgovarali o politici za mlade u Hrvatskoj, ali i Evropi.
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 14
[audio]METAZIN_2010-06-13 - www.metamedia.hr
Stigli smo do posljednje ovosezonske emisije. Danas cemo govoriti o zanimljivoj tribini koja se odrzala proteklog tjedna, a tice se bivse vojarne, danas multimedijalnog centra Karlo Rojc. Razgovarali smo s gostom arhitektom Markom Percicem. Ugodno slusanje!
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 6
[audio]METAZIN_2010-02-21 - www.metamedia.hr
U emisiji 21.02.2010. ugostili smo Marijana Sinozica i Dusicu Radojcic s kojima smo razgovarali o Gradskoj radionici Pula te o mogucim novim modelima financiranja i poticanja civilnog sektora.
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 2
[audio]Pula Shocron trio
Pula Shocron trio
Keywords: Pula Shocron trio; homenaje
Downloads: 20
[audio]METAZIN_2010-02-14 - www.metamedia.hr
Danasnji gost bila nam je predsjednica vijeca Rojca, Irena Boljncic Gracin, koja nam je približila problematiku s kojim se suocavaju korisnici Rojca.
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 5
[audio]METAZIN_2010-01-31 - www.metamedia.hr
Dana 31.01.2010. godine, razgovaralo se o stranim Zakladam koje djeluju na podrucju Hrvatske i doznalo na koji nacin ukljucuju mlade u svoje projekte, a sugovornik nam je bila voditeljica projekta za mlade iz Zaklade Fridrich Herbert, Blanka Smoljan.
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 10
[audio]METAZIN_2010-03-28 - www.metamedia.hr
Pula se sprema za jos jedan Art&Music Festival 14-ti po redu, manifestacija koja sublimira modernu glazbu, strip i film na jednom mjestu, a odrzat ce se u travnju 2010. Upravno zbog toga nismo mogli a da ne porazgovaramo s organizatorom Branimirom Slijepcevicem â Bradom koji ce nam pojasniti kakav nas program ocekuje ove godine.
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 6
[audio]METAZIN_2010-03-21 - www.metamedia.hr
Doznajte kako je proslo okupljanje pred vojarnom Karlo Rojc, te jesu li organizatori iz Vijeca udruga Rojca zadovoljni odazivom. Razogvarali smo s Irenom Boljuncic, Nives, Davidom Petrovic, Borisom Milosevicem, Natasom Dragun, Dusicom Radojcic, a na http://www.archive.org/details/Metazin_2010-03-21utaMinuta poslusajte i skladbu koju su rojcani sami napisali, u izvedbi benda ZUTA MINUTA.
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 13
[audio]METAZIN_2009-10-18 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
Vjerujemo da cete sa zanimanjem poslusati kako su ozivjeli hodnici bivse vojarne, danas Multimedijalnog centra, Karlo Rojc. Razgovarali smo s umjetnicima koji u sklopu radionice Krojcberg vec 10. put svoju kreativnost predstavljaju na zidovima austrougarskog zdanja.
Keywords: metamedij; metazin; mladi; pula
Downloads: 3
[audio]METAZIN_2010-02-07 - www.metamedia.hr
U nedjelju 07.02.2010. godine, ugostili smo Igora Bajoka iz rjeÄke udruge Delta, s kojim smo telefonskim putem razgovarali o newsletterima odnosno biltenima koji izlaze u elektroniÄkom obliku, a služe informiranju o novostima u nevladinom sketoru.
Keywords: metazin; metamedij; pula
[audio]METAZIN_2010-04-18 - www.metamedia.hr
Prosle smo nedjelje govorili o socijalnom poduzetništvu i konferenciji koja je odrzana u Zadru, a danas nastavljamo s pricom o nacinima financiranja civilnog sektora te vam predstavljamo odlicnu pocetnicu iz socijalnog poduzetnistva za organizacije mladih i za mlade pod nazivom "Sam svoj majstor" Razgovarali smo s autoricom Anamarijom Soco iz Mreze mladih Hrvatske pa poslusajte!
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 1
[audio]METAZIN_2010-05-09 - www.metamedia.hr
Danasnja tema bila je aktivnosti studenata interdisciplinarnog studija Kulture i turizma Sveucilista Jurja Dobrile u Puli, a razgovarat cemo o njihovoj izlozbi (Ne)Poznata Pula te o ostalim aktivnostima kojima se bave. Vise o tome saznali smo od studentica Ivane Stifancic, Zeljke Barukcic, Tatjane Bulesic i Ivne Skoro.
Keywords: metazin; metamedij; pula
Downloads: 11
[audio]METAZIN_2009-10-11 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
O Balkan training days seminaru, koji se odrzava u Puli razgovarali smo s organizatoricom Marijom Hrebac iz Mreze mladih Hrvatske. Skup je organizirala hrvatska podruznica europske nevladine organizacije JEF koja, medju ostalim, potice razvijanje civilnog sektora u jugoistocnoj Europi.
Keywords: metazin; pula; metamedij
Downloads: 10
[audio]METAZIN_2010-01-31 - www.metamedia.hr
Dana 31.01.2010. godine, razgovaralo se o stranim Zakladam koje djeluju na podruÄju Hrvatske i doznalo na koji naÄin ukljuÄuju mlade u svoje projekte, a sugovornik nam je bila voditeljica projekta za mlade iz Zaklade Fridrich Herbert, Blanka Smoljan.
Keywords: metazin; metamedij; pula
[audio]METAZIN_2009-10-25 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
Osnivanje udruge nije tako komplicirano kako se cini, a kada postoje volja, zelja i jasan cilj nista nije nemoguce. To dokazuje i udruga AB ORIGINAL koju cemo vam predstaviti. Rijec je o plesacima, tocnije pulskim brejkdenserima, koji svoje slobodno vrijeme provode uz zestoki ritam hip hopa.
Keywords: metamedij; metazin; mladi; pula
Downloads: 7
[movies]claustrophobia - Iva Milakovic
by Iva
Keywords: Venice; Italy; Pula; Croatia
Downloads: 63
[audio]Wuollahee i mali Franko koji se uvijek mota oko nogu (Gori Ussi Winetou) - Wuollahee!! i Gori Ussi Winetou
Wuollahee i mali Franko koji se uvijek mota oko nogu (Gori Ussi Winetou) Textovi by Predrag Lucic. http://netlabel.monteparadiso.org
Keywords: monteparadiso; netlabel; pula; noise
Downloads: 283
[texts]Registar clanova udruge Monteparadiso 1999
Lista svih Älanova iz 1999. godine.
Keywords: monteparadiso; pula; istria
Downloads: 39
[movies]Anketa - Videofarma
anketa
Keywords: monteparadiso; videofarma; anketa; pula
Downloads: 151
[movies]depurification - Iva Milakovic
by Iva
Keywords: Venice; Italy; Pula; Croatia
Downloads: 19
[movies]Bottles-Ivam - Iva Milakovic
by Iva
Keywords: Venice; Italy; Pula; Croatia
Downloads: 21
[audio]Ostar lizator! Ili Porno klinika srp i cekic is not dead - Wuollahee!! i Gori Ussi Winetou
Wuollahee!! i Gori Ussi Winetou (Franci Blaskovic). http://netlabel.monteparadiso.org
Keywords: monteparadiso; netlabel; pula; noise
Downloads: 2,941
[audio]Triska 31 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
Program pulskog kluba Metamedia za listopad 2009. Razgovor s mladim puljaninom - Lukom Berteticem, drzavnim prvakom u jedrenju na dasci.
Keywords: mladi; pula; centar za mlade pula; infoterenci; metamedij; 3ska
Downloads: 1
[audio]Triska 42 - centar za mlade pula
U ovoj emisiji poslušajte kako je bilo na radionici "Volonterstvo i menadzment volontera", odrzanoj u klubu mladih Metamedia u sijecnju. Nas mladi novinar, Elisa Papic, bio je na Jazz Jam Sessionu odakle nam donosi reportazu. Ukratko smo predstavili produkt trogodisnjeg projekta udruge ZUM "Bolje sprijeciti nego lijeciti" - brosuru "Aktivno sudjelovanje mladih u drustvu - kljuc prevencije ovisnosti"...
Keywords: 3ska; mladi; pula; centar za mlade pula; zum
Downloads: 13
[audio]Triska 64 - www.mladipula.org
Triska 64 Centra za mlade Pula
Keywords: Triska; mladi; pula; zum; centar za mlade pula
Downloads: 7
[audio]Triska 32 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
Trening "Jacanje kapaciteta organizacija mladih Istarske zupanije" u Rapcu. Razgovor s Eminom Buzinkic, predsjednicom MMH.
Keywords: metamedija; centar za mlade pula; mladi; 3ska; infoterenci; pula
Downloads: 2
[audio]Triska 52 - www.mladipula.org
Triska 52, poslusajte i uzivajte!!!
Keywords: Triska; mladi; pula; zum; centar za mlade pula
Downloads: 15
[audio]Triska 30 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
U ovoj cemo emisiji upoznati vodnjansku udrugu Studio 52215 i mladi metal bend Machine Insufficiency.
Keywords: centar za mlade pula; metamedij; mladi; pula; infoterenci; 3ska
Downloads: 12
[audio]Triska 39 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
Ovoga smo puta za vas pripremili: - intervju s bendom Radio Aktiv iz Pule; - razgovor sa sociologom Benjaminom Perasovicem.
Keywords: mladi; pula; centar za mlade pula; infoterenci; metamedij; 3ska
Downloads: 19
[audio]Triska 36 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
Razgovor sa Sabrinom Quarantotto, koja nam je predstavila Agenciju Lokalne Demokracije iz Brtonigle.
Keywords: mladi; pula; centar za mlade pula; infoterenci; metamedij; 3ska
Downloads: 2
[audio]Triska 35 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
Razgovor s Teom Kaurin, clanicom udruge koja okuplja istarske brejkere - AB original.
Keywords: mladi; pula; centar za mlade pula; infoterenci; metamedij; 3ska
Downloads: 1
[audio]Triska 40 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
U ovoj smo emisiji razgovarala s Davorom Komarom, predsjednikom Drustva distroficara Istre.
Keywords: mladi; pula; centar za mlade pula; infoterenci; metamedij; 3ska
Downloads: 6
[audio]Triska 21_2009-07-03 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
Mlada Puljanka Ina Rojnic, vec dvije godine pohadja RED CROSS NORDIC UNITED WORLD COLLEGE u Norveskoj. Kako se snasla Ina u zemlji fjordova, poslusajte u nasoj emisiji? Osim toga, u rubrici NEMAM POJMA doznajte sto je zapravo LEONARDO DA VINCI program, a u NAJAVAMA, sto se to zanimljivo dogadja ovoga tjedna u Istarskoj zupaniji. Uzivajte!
Keywords: mladi; metamedij; centar za mlade pula; 3ska; pula
Downloads: 37
[audio]Triska 22_2009-07-17 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
Razgovarali smo s Katarinom Pavic o kulturnoj politici EU i novom modelu programske razmjene unutar CLUBTURE-a. Poslusajte i intervju koji je s UDAVIMA pripremila Lucija Mulalic.
Keywords: mladi; metamedij; centar za mlade pula; 3ska; pula
Downloads: 55
[audio]Triska 43 - www.mladipula.org
Novi petak â nova 3ska!!! U 43. emisiji poslusajte intervju s mladom sportasicom Jelenom Vukovic te razgovor s Anamarijom Soco iz Mreze mladih Hrvatske o projektu Centar za mlade u Kninu. Nakon toga, imamo zanimljive najave kako biste mogli svoj tjedan sto bolje isplanirati i rubriku NEMAM POJMA koja ce vam pomoci da svoje znanje obogatite. Uzivajte s nama, 19. veljace u 17:00 sati na www.stanicamir.org.
Keywords: 3ska; mladi; pula; centar za mlade pula; zum
Downloads: 1
[texts]PRIJAVNICA ZA TRENING_JAVNO ZAGOVARANJE - www.mladipula.org
Prijavnica za trening javnog zagovaranja. Ispuni je i posalji na info@mladipula.org ili osobno u Centar za mlade Pula, Kandlerova 10. Rok za prijavu je 25. ožujka 2010. Trening Äe trajati od 08. do 11. travnja 2010. u Crikvenici. Putni troÅ¡kovi, smjeÅ¡taj i prehrana su sudionicima pokriveni od strane organizatora.
Keywords: javno zagovaranje; mladi; zum; pula; centar za mlade pula; trening
Downloads: 51
[audio]Triska 38 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
U vecerasnjoj emisiji za vas smo pripremili prilog Ane Milovan, s nedavno odrzane javne tribine âSlobodni i ne-ovisni?â. Osim toga, donosimo i reportazu nasega novoga kolege â Marija Gigovica, koji je posjetio zagrebacki Interliber i tamo porazgovarao s nekoliko vodecih hrvatskih nakladnika.
Keywords: mladi; pula; centar za mlade pula; infoterenci; metamedij; 3ska
Downloads: 2
[audio]Triska 27 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
Sto se dogodilo s Muzilom i nesto o Medjunarodnoj konferenciji arhitekata koja se odrzala Puli, ispricao nam je Emil Jurcan, mladi arhitekt i clan Pulske grupe. Predstavili smo vam i mladu pulsku jedrilicarku Tijanu Ganic.
Keywords: 3ska; infoterenci; metamedij; pula; mladi; centar za mlade pula
Downloads: 26
[audio]Triska 69-72 - www.mladipula.org
Na ovoj se snimci nalaze radijske emisije Triska od 69. do 72. Uzivajte.
Keywords: Triska; mladi; pula; zum; centar za mlade pula
Downloads: 16
[audio]Triska 37 - www.metamedia.hr, www.mladipula.org
Ana Milovan vam predstavlja mladu kolegicu novinarku Mateu Lacmanovic iz Rovinja, ujedno i Älanicu pulske udruge Casoni vecchi. Osim toga poslusajte vijesti o mladim i uspjeÅ¡nim ljudima iz Istarske zupanije, rubriku NEMAM POJMA te najave dogadjanja za naredni tjedan. Uzivajte!
Keywords: mladi; pula; centar za mlade pula; infoterenci; metamedij; 3ska
Downloads: 4
[movies]Anatomija drustva 4
Teme cetvrte emisije: - Dani udruga - Tribina "Zasto Rekom" - Akcija Rojc - novosti udruge ZUM - dodjela nagrada Ladonjinog natjecaja "Imas ideju" - Klub djece i mladezi gluhih i nagluhih Istarske zupanije
Keywords: anatomija drustva; pula; gradska radionica
Downloads: 20
[movies]MUZIL_8._ozujka_2009. - Videofarma
Izjave graÄana i gradonaÄelnika Pule.
Keywords: muzil; urbanizam; videofarma; istra; pula
Downloads: 17
[1] 2 3 4 5     Next    Last
Advanced search

Group results by:

> Relevance
Mediatype
Collection

Related mediatypes

audio
movies
texts

Terms of Use (10 Mar 2001)